В Одеській області зловмисники закопали живцем 36-річного чоловіка 

В Одеській області зловмисники закопали живцем 36-річного чоловіка 

В Одеській області правоохоронці затримали групу чоловіків, які вбили 36-річного чоловіка. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

“30 квітня до Ізмаїльського районного відділу поліції звернулася 54-річна жінка з прохання допомогти розшукати 36-річного сина, який перестав з’являтися вдома та виходити на зв’язок”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що переглянувши записи з камер відеоспостереження та допитавши родичів, знайомих, громадян, які знали зниклого та спілкувалися з ним, встановили події останніх днів його життя.

Відомо, що чоловік посварився з 50-річним сусідом, у якого вдома вони разом вживали алкогольні напої.

"Затаївши образу на гостя, господар будинку вирішив провчити молодика. З 27-річним сином та двома знайомими віком 34 та 38 років він приїхав ввечері на автомобілі до сусіда. Змусив його сісти в салон і поїхав у лісосмугу біля села Броска. Викопавши яму і змусивши потерпілого у неї спуститися, чоловіки закопали його живцем", - зазначили співробітники поліції.

Поліцейські виявили жертву через шість днів потому. Він задихнувся в землі.

Зазначається, що фігурантам повідомили про підозру: двом чоловікам, які безпосередньо закопали жертву, за ч. 2 ст. 115 КУ України, двом іншим - у приховуванні тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 ККУ).

Нагадаємо, що у Рівненській області 27-річний чоловік під час сварки вбив свою 20-річну вагітну дружину. Правоохоронці затримали його того ж дня.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російські окупанти за день вбили у Херсонській області 16 осіб, ще понад 20 місцевих жителів отримали поранення.

Головне