В Одеській області затримали юнаків, які на замовлення підпали автомобіль правоохоронців

В Одеській області затримали юнаків, які на замовлення підпали автомобіль правоохоронців

У Одеській області працівники поліції затримали двох юнаків, які на замовлення "куратора" підпалили автомобіль правоохоронців. Про це повідомляє Департамент комунікації Нацполіції України.

"Подія сталася цієї ночі в місті Роздільна. Зловмисники облили легкозаймистою рідиною і підпалили службову автівку правоохоронців, припарковану на стоянці біля адмінбудівлі. Пожежу одразу виявили і загасили працівники поліції. Люди не постраждали", - йдеться в повідомленні.

За словами співробітників поліції, фігурантами виявилися двоє односельців з Роздільнянської громади.

Варто зауважити, що через один із месенджерів із 19-річним хлопцем зв’язався невідомий "куратор" і запропонували йому за винагороду спалити спецтранспорт поліції. Юнак ніде не навчається і не працює, тож на пропозицію одразу погодився і підшукав собі серед знайомих 17-річного спільника.

Зрадники придбали паливно-мастильні матеріали, розвідали обстановку біля парковки та автомобіля, а вночі скоїли підпал, який зняли на відео як доказ виконаної на замовлення роботи.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України та Національна поліція затримали трьох зловмисників у Чернівцях, які намагалися підпалити релейні шафи Укрзалізниці на замовлення російських спецслужб.

Головне