В Одесі знайшли тіла трьох людей, які замерзли через негоду

В Одесі знайшли тіла трьох людей, які замерзли через негоду

В Одесі знайшли тіла трьох людей, які замерзли на смерть через негоду. Про це повідомила поліція Одещини у коментарі hromadske.

Водночас видання "Думська" з посиланням на свої джерела у правоохоронних органах писало, що загиблі люди, ймовірно, були безхатьками, а їхні тіла знайшли нещодавно.

Як зазначається, у Щепному провулку міста виявили тіло чоловіка, на автобусній зупинці на Академіка Лазарєва - тіло жінки і на Привокзальній площі - чоловіка. Вони мають ознаки переохолодження. Проте, як додало агентство "РБК-Україна", хоча і слідів насильницької смерті не було виявлено, тіла вже направили на судово-медичну експертизу. Там мають остаточно визначити причину смертей трьох осіб.

Наразі офіційно правоохоронці подробиць не повідомляли.

Нагадаємо, українські правоохоронці протягом минулої ночі витягли зі снігових заметів понад 2150 автівок та евакуювали приблизно 2900 громадян. Евакуйованих людей доставляли у Пункти Незламності перечекати заметіль. Після звільнення з заметів у місцях тимчасового відстою на території Дніпропетровської, Одеської, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Полтавської та Київської областей перебувають 1810 вантажних транспортних засобів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, через негоду в Україні було знеструмлено 2046 населених пунктів. Найскладніша ситуація спостерігається в Полтавській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Київській та Кіровоградській областях. Наразі сильний вітер і мокрий сніг суттєво ускладнюють ремонт високовольтних ліній. Аварійно-відновлювальні роботи триватимуть у залежності від безпекової ситуації та дозволу від військовослужбовців.

Головне