В Одесі внаслідок нічної атаки постраждав яхт-клуб

В Одесі внаслідок нічної атаки постраждав яхт-клуб

В результаті нічної дронової атаки по Одесі та області 17 жовтня в обласному центрі постраждав місцевий яхт-клуб. Як поінформували в Силах оборони півдня, на нього впали уламки ворожого безпілотника, який збили наші сили ППО.

У яхт-клубі зруйновано будівлю школи вітрильного спорту та ангар для зберігання майна. Також пошкоджено цивільні приватні катери та яхти.

Минулося без травмованих та загиблих. 

Цієї ночі з тимчасово окупованого Криму армія рф випустила шість дронів-камікадзе типу Shahed у напрямку Одещини. Усі повітряні цілі силами та засобами української ППО були ліквідовані на підльоті. 

Окрім того українські захисник вночі збили ще й ворожу керовану авіаракету Х-59. Противник випустив її з літака Су-34 в повітряному просторі окупованої частини Херсонщини.

Нагадаємо, в ніч на 17 жовтня російські окупаційні війська влаштували ракетний удар по місту Слов'янськ, що розташоване в Донецькій області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч з 16 на 17 жовтня, українські військові виконали атаки на ворожі аеродроми в тимчасово окупованих містах Луганськ та Бердянськ. Відомо, що військові ЗСУ завдали точних ударів по вертольотам та обладнанню, яке знаходилося на аеродромах. 

Головне