В Одесі суттєво поменшає тролейбусів та трамваїв на маршрутах

В Одесі суттєво поменшає тролейбусів та трамваїв на маршрутах

Починаючи з 5 червня, в Одесі на маршрути виходитиме менше тролейбусів та трамваїв через проблеми з електропостачанням. Про це повідомила міська влада у своєму офіційному Telegram-каналі.

У повідомленні зазначається, що складна ситуація в енергетичній сфері, спричинена ворожими атаками на енергетичний комплекс країни, змушує вдаватися до таких заходів. Щоб зменшити навантаження на енергосистему, комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" суттєво скоротить випуск трамваїв та тролейбусів на міські маршрути.

Це рішення матиме певні наслідки для мешканців та гостей Одеси.

"Скорочення кількості рухомого складу призведе до збільшення інтервалу руху громадського електротранспорту, тому  просимо планувати свої поїздки завчасно", - попереджають у міськраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укренерго оприлюднили графіки відключень світла на 5 червня

Нагадаємо, раніше цього дня стало відомо, що Ісландія надасть Україні ще 667 тисяч євро на енергетику. Торік Рейк’явік зробив внесок до українського Фонду підтримки енергетики у розмірі понад 2 мільйони євро. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, заступник голови Міненерго Микола Колісник пояснив, чи вплине підвищення тарифу на електроенергію на зменшення кількості відключень світла. Він зазначив, що збільшення вартості е/е дозволить відновити енергетичну систему та забезпечити її стабільну роботу. Тобто з часом вона працюватиме у нормальному режимі і відключень не буде.

 
 

Головне