В Одесі розслідують смерть 13-річної дівчинки в школі

В Одесі розслідують смерть 13-річної дівчинки в школі

В одному з навчальних закладів Приморського району Одеси під час евакуації в укриття раптово померла 13-річна школярка. Про це інформує пресслужба Національної поліції.

За словами педагогів, дівчинці стало зле, коли учні та вчителі спускались до укриття після оголошення повітряної тривоги. Незважаючи на негайно надану першу допомогу та оперативний приїзд медиків, які розпочали реанімаційні дії, врятувати життя дитини не вдалося.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією "природня смерть". Для встановлення точних причин смерті призначено судово-медичну експертизу.

Розслідування триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала двох спільників, які збирали розвіддані для ворожих ракетних ударів по різних регіонах країни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на митному посту "Тиса", вночі 21 жовтня, під час перевірки автомобіля митники виявили великий арсенал вогнепальної та холодної зброї, яку намагався незаконно перемістити через кордон 61-річний громадянин Литви.

Головне