Обстріл Херсону: в мережі з’явилося відео з місця трагедії (кадри 18+)

Обстріл Херсону: в мережі з’явилося відео з місця трагедії (кадри 18+)

росія вдарила по комунальному транспортному підприємству в Херсоні. В результаті загинув 55-річний чоловік. Згодом у лікарні помер його колега.

Херсонська обласна військова адміністрація оприлюднила відео одразу після прильоту.

Нагадаємо, окупанти прицільно обстріляли транспортне КП. Один чоловік загинув на місці, його колега від отриманих травм помер у лікарні. Ще 4 працівники госпіталізовані.

Російські загарбники били по цивільних працівниках, котрі забезпечують життєдіяльність міста.

“На жаль, стало відомо про смерть 43-річного працівника. Лікарі намагалися врятувати його життя, однак травми виявилися надто тяжкими. Чоловік помер у мед закладі”, – йдеться у дописі.

Крім того, голова ОВА Олександр Прокудін показав фото з місця прильоту.

Цієї ночі російські окупанти намагалися завдати ракетних ударів по військовому аеродрому у Хмельницькій області. Втім Сили ППО знищили усі 13 крилатих ракет. Більшість з них в небі Хмельниччини.

“Внаслідок падіння уламків виникла пожежа будівлі, вибито вікна. Крім того, уламки ракет впали в полі коло одного з сіл, а також на території приватних будинків”, – йдеться в повідомленні прес-служби Хмельницької ОВА.

На місцях працюють усі відповідні служби. Всі пожежі ліквідовані самостійно або силами ДСНС. Постраждалих немає.

Як писав "Ми-Україна" раніше, відбулася репатріація тіл військовослужбовців, які віддали свої життя за Україну. 23 червня вдалося повернути додому тіла 51 оборонця. 

Головне