В Маріуполі лунають вибухи, росіяни підняли авіацію

В Маріуполі лунають вибухи, росіяни підняли авіацію

У Маріуполі та районі зранку, 7 вересня, лунають гучні вибухи. Після них розпочалася пожежа за ТЦ "Порт-Сіті", окупанти нібито підняли в небо авіацію.

Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

"Маріуполь. Дуже гучно. Два вибухи. Мангуш. Район. Гучно. Вибух. Доброго ранку", - йдеться у дописі.

Після вибухів в Маріуполі та районі зафіксовано пожежу біля "Порт-Сіті" та в районі бетонного міні-заводу. Крім того, окупанти повідомляють про нібито "роботу авіації".

"Після вибухів підняли авіацію з Приморсько-Ахтарського та Ростовського напряму в бік Запоріжжя", – додав Андрющенко.

Нагадаємо, в Ростові прогримів вибух біля штабу Південного військового округу.

Пропагандисти повідомили, що його було чути близько 3.30, на місці почалася пожежа. Губернатор області заявив про нібито два збитих БПЛА.

За його словами, один із них упав за містом у західній частині Ростова, а другий – у центрі в районі вулиці Пушкінської, 42 (навпроти будівлі штабу Південного військового округу).

Крім того, росіяни знову поскаржилися на атаку безпілотників на Москву.

Мер російської столиці Сергій Собянін стверджує, що дрон був знищений, а руйнувань немає. При цьому ряд ЗМІ пишуть, що на вулиці Десантній у Раменському у квартирах багатоповерхового будинку вибуховою хвилею було вибито вікна.

Мешканці Десантної вулиці також заявили, що по їхньому подвір’ю розкидані уламки безпілотника. За їхніми словами, постраждали припарковані у дворах автомобілі. Крім того, на місці падіння одного уламка спалахнула невелика пожежа.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, США вперше передадуть Україні конфісковані активи російських олігархів.

Головне