В Маріуполі кадирівці продовжують воювати з росіянами

В Маріуполі кадирівці продовжують воювати з росіянами

У поки що окупованому Маріуполі напередодні, 19 серпня, виник черговий конфлікт між кадирівцями та росіянами. Для стримування сторін долучали навіть спеціальний підрозділ, розповів радник мера міста Петра Андрющенка.

В цілому конфлікт за участі кадирівців та "некадирівців" тривав до 22:00 вечора.

"Донаїхали і Ахмат і росіяни. Лунали постріли та дві автівки швидкої допомоги когось вивезли. На дахах стояли снайпери, але після 22-ї ночі дійшли якоїсь згоди та роз'їхались. Нажаль, без масової стрілянини один в одного", - розповів Андрющенко.

Він також додав, що причиною сутички послужила зупинка автівки кадирівця військовою комендатурою. Транспортний засіб був під зав'язку забитий зброєю, а у водія бути відсутні документи "і понеслось".

Нагадаємо, як виявилось не ладнають кадирівці ще й з дагестанцями. Так в Міноборони Україні розповіли про міжетнічний конфлікт між ними, який розгорівся в поки що захопленій ворогом Михайлівці на Запоріжжі. Сутичка швидко переросла у перестрілку,результат - 20 загиблих окупантів, ще 40 - поранено.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у російському Підмосков’ї – у місті Подольськ – палає склад Ozon. РосЗМІ пишуть, що загорілися якісь речі на шостому поверсі інтернет-магазину, а вже звідти вогонь перекинувся на дах. Пожежі довго не могли локалізувати вогонь, а місцеві пабліки поскаржились на нестачу води для гасіння

Головне