В Києві затримали серійного палія, який "полював" на автівки військових (відео)

В Києві затримали серійного палія, який

У Києві поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у серійному підпалі автомобілів військовослужбовців. Правоохоронці встановили причетність палія до 12 епізодів умисного знищення автівок захисників. Про це проінформував начальник ГУ Нацполіції у Києві Дмитро Шумейко.

За його словами, наприкінці 2022 року до Деснянського райуправління поліції почали надходити повідомлення про підпали машин на різних вулицях. Криміналісти визначили, що всі авто згоріли через саморобні запалювальні пристрої.

У Києві затримали серійного палія, який "полював" на авто військовослужбовців

Поліцейські з'ясували, що власниками знищених авто були військові. Тому до пошуків палія долучились спеціалісти контррозвідки Служби безпеки.

Однак у липні цього року у Києві сталася нова серія підпалів автомобілів. У поле зору правоохоронців потрапив 35-річний чоловік, який переїхав до столиці з іншої області у 2014 році. Його викрили при спробі знищити 13-тий транспортний засіб.

Поліцейські встановили причетність чоловіка до пошкодження 12 автомобілів у Деснянському районі столиці.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, інформатор ФСБ збирав розвіддані на прифронтовій території Донеччини, за що отримував від окупантів грошову “винагороду”. Колаборант відслідковував місця тимчасової дислокації та маршрути руху Сил оборони у прифронтовому місті.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти вранці 21 серпня вдарили по Харківщині. В результаті ворожого обстрілу пошкоджено навчальний заклад. 

Головне