В Кривому Розі внаслідок удару загинули вже дві людини, - Клименко

В Кривому Розі внаслідок удару загинули вже дві людини, - Клименко

Армія рф ударила двома ракетами Кривому Рогу. Одна з них влучила в девʼятиповерхівку – дві людинм загинули, ще 25 отримали поранення. Про це  повідомляє очільник МВС Ігор Клименко.

Російський снаряд зруйнував секцію житлового будинку з четвертого по девʼятий поверхи.

Вдалося врятувати дитину 2013 року народження. Зараз проводиться гасіння осередків пожежі із залученням колінчатого підйомника, здійснюється поквартирний обхід, проводиться евакуація населення, уточнюється масштаб руйнування.

Встановили намет для надання психологічної допомоги людям, що постраждали внаслідок російської атаки.

Всього до пошуково-рятувальних робіт залучено 230 осіб та 57 одиниці техніки, з них від ДСНС 85 осіб та 22 одиниці техніки та два психолога.

Відео наслідків чергового терористичного акту агресора опублікував президент Володимир Зеленський.

Як писав “Ми-Україна” раніше, окупанти здійснили черговий обстріл Херсона вранці 31 липня. Під ударом опинилася центральна частина обласного центру, від отриманих ушкоджень загинула одна особа. Для атаки по місту росіяни застосували реактивні системи залпового вогню “Град”. Наразі відомо про двох поранених в результаті ворожої атаки.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.