В Італії автобус з українськими туристами потрапив у ДТП: постраждало 15 осіб, серед них є діти

В Італії автобус з українськими туристами потрапив у ДТП: постраждало 15 осіб, серед них є діти

Автобус з українськими туристами потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Італії, в результаті чого постраждали 15 осіб. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За попередніми даними, кілька осіб перебувають у тяжкому стані. Також серед постраждалих семеро дітей, у тому числі тяжкі.

Аварія сталася на півночі Італії. Автобус з туристами, прямуючи з Венеції, зіткнувся з вантажівкою через раптовий занос.

Більшість пасажирів автобуса не постраждали - вони самостійно змогли вибратися з транспортного засобу. Ще декільком особам знадобилася допомога рятувальників.

Також повідомляється, що одну жінку та двох неповнолітніх у тяжкому стані евакуювали гелікоптерами до лікарень в Удіне і Трієст. 

За даними ЗМІ, всього на момент аварії у автобусі перебували близько 30 осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна|, в Австрії перекинувся мікроавтобус з українцями. Аварія сталась у суботу, 12 серпня, близько 7:00. Внаслідок ДТП загинуло четверо людей, серед них діти. Згодом в МЗС України повідомили, що усі загиблі були членами однієї родини – дідусь з бабусею та немовля віком 7 місяців і трирічна дитина.

Головне