"Поки що живий, дон": в ГУР не можуть підтвердити смерть Кадирова

Глава Чечні Рамзан Кадиров перебуває у важкому стані, але підтвердження його смерті українська розвідка не має.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"На жаль, дон. Поки що живий, дон. Немає підтвердження про загибель і смерть, але стан здоров'я важкий. І, звісно, це вже впливає на політичні процеси навколо його режиму та загалом архітектури й безпеки режиму Путіна", - заявив він.

У ГУР наголосили, що смерть Кадирова може стати шансом для тих, бореться за незалежність Ічкерії та інших народів Кавказу, які були поневолені росією. Юсов висловив упевненість у тому, що таким шансом неодмінно скористаються. 

Нагадаємо, представник ГУР Андрій Юсов 15 вересня заявив, що у глави Чечні Рамзана Кадирова загострилися хвороби. За його словами,  Кадиров перебуває у важкому стані.
 
Дані про критичний стан глави Чечні підтверджуються з різних джерел. Водночас наголошувалося, що мова йде не про поранення.

19 вересня Юсов заявив, що хвороба Кадирова вплине на ситуацію в росії.

“Інформація про кому була, не будемо підтверджувати, але констатуємо, що він у важкому стані. Це буде мати наслідки не лише для Чечні, а і Північного Кавказу, і в цілому архітектури режиму Путіна. Навіть якщо не смерть, то проблеми зі здоровʼям, будуть впливати на ситуацію, фінансові потоки, перерозподіл політичної системи влади всередині режиму Путіна”, – сказав він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ЗСУ підтвердили успішний удар по командному пункту Чорноморського флоту рф біля Севастополя.

Головне