В Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів президента рф

В Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів президента рф

В тимчасово окупованому місті Бердянськ Запорізької області було ліквідовано діяльність однієї з організаторок псевдовиборів президента російської федерації.

Про це повідомила Бердянська міська військова адміністрація.

За даними МВА, вибух стався у мікрорайоні Колонія. За наявною інформацією, було припинено діяльність одного з організаторів фальшивих виборів в тимчасово окупованому Бердянську.

Один з російських "журналістів" опублікував фотографії з місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Післяслово до виступу путіна: чи готова росія до великих змін

За словами голови Бердянської МВА Вікторії Галіциної, перед очікуваними "виборами" окупанти планують збільшити наявність силових підрозділів.

"Напередодні “виборів” та особливо після вибуху окупанти збільшуватимуть кількість силовиків. Тому в черговий раз закликаємо бердянців бути обачними і обережними. Уникати великого скупчення людей, представників “виборчих” комісій та самі дільниці. Не виключені провокації з боку окупантів", - підкреслила вона.

Нагадаємо, окупанти звозять на ТОТ студентів з рф, які за "стипендії" будуть масовкою на "виборах".

Зокрема росіяни поставили перед гауляйтерами завдання, намалювати явку у 75% на виборчий процес. При цьому 80% населення повинні нібито проголосувати за Путіна.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Велика Британія готова позичити Україні всі заморожені активи центрального банку Росії. Це стане можливим через те, що після завершення конфлікту росія буде зобов'язана виплатити репарації Україні.

Головне