В Австралії в повітрі над аеродромом не розминулись два літаки: є загиблі

В Австралії в повітрі над аеродромом не розминулись два літаки: є загиблі

В результаті зіткнення двох літаків в Австралії загинули люди. Трагедія сталася у п'ятницю, 28 липня, у повітрі над аеродромом Кабулчер на північ від Брісбена, столиці штату Квінсленд.

Як пише 9 News, над летовищем не розминулись два легкомоторні літаки. Правоохоронці повідомили про загибель двох людей на борту одного з траспортних засобів, пілот другого - пережив зіткнення "відносно неушкодженим".

Суперінтендант поліції Квінсленд Пол Реді розповів, що аварія сталася низько над землею в східній частині аеродрому. Наразі уповноважені органи займаються встановленням всіх обставин надзвичайної ситуації. Поліції допомагає пілот, що вижив, а також до слідства доєдналося Австралійське бюро транспортної безпеки.

На кадрах з місця аварії можна побачити уламки легкого літака на аеродромі та ще одне повітряне судно із пошкодженням крила.

Нагадаємо, раніше цього місяця у Колумбії під час навчань зіткнулися два військові літаки. Внаслідок інциденту один із пілотів літаків загинув. За даними журналістів, обидва пілоти катапультувалися. При цьому один із них від отриманих травм загинув.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулого місяця у токійському аеропорті Ханеда зіткнулися два літаки. Інцидент трапився на літно-посадковій смузі з пасажирськими повітряними суднами авіакомпаній Eva Airways та Thai Airways. На борту одного літака на момент зіткнення перебувало 207 пасажирів, іншого – 264.

Головне