В Авдіївській МВА розповіли про успіхи просування ЗСУ

В Авдіївській МВА розповіли про успіхи просування ЗСУ

За останні два тижні Збройні сили України просунулись на понад кілометр на Авдіївському напрямку.

Про це повідомив керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Певні успіхи є у нас на північ від міста. Є невеличкі контратаки позиційні. Поки що це не видно на мапі Deep State, але за останні два тижні трохи більше кілометра наші просунулись вперед", - розповів Барабаш в ефірі.

Нагадаємо, російські загарбники, в суботи, 10 червня, завдали 12 ударів по Авдіївці. Барабаш розповів, що вночі були лише хаотичні обстріли старої частини міста, а вранці ворог обстріляв місто зі ствольної артилерії, кілька разів вдарили “Градами” та двічі били з танків.

Зазначається, що в місті лишаються 1730 жителів. За минулий тиждень виїхали семеро людей.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, інформаторка росії, яка “полювала” на бойові дрони українських військових під Авдіївкою і Бахмутом, проведе за ґратами 12 років. Як зазначається, Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одну колаборантку. Вона коригувала російські повітряні атаки на позиції Сил оборони у прифронтових районах Донецької області. При цьому за вказівкою окупантів жінка збирала інформацію про місця дислокації та переміщення українських захисників на Бахмутському і Авдіївському напрямках.

Усі отримані відомості вона передавала ворожому “зв’язковому”. Він перебував на тичасово окупованій частині Донеччини.

Головне