"Успіх противника є умовним": в ЗСУ спростували паніку від розширення "сірої зони" на Харківщині

Оприлюднили офіційну заяву про те, що інформація про відступ окремих підрозділів з позицій на Харківщині не відповідає дійсності. Про це повідомили на сторінці 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Населені пункти, в які зайшов ворог, знаходилися у постійній "сірій зоні", а тому цей успіх "є умовним" і коштує ворогу величезних втрат в техніці і живій силі. Таку заяву зробили в 125 окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ.

"Територія, зайнята противником, локалізована і по ньому здійснюється постійне вогневе ураження! Ситуація в смузі оборони нашої бригади складна, але контрольована", - йдеться в заяві.

Командир бригади назвав ситуацію на Харківщині складною, але контрольованою, а усіх ворога – умовним.

"Відповідально заявляю, що ситуація в смузі оборони нашої бригади складна, але контрольована. Підрозділи 125 ОБР ТрО ЗСУ дають відсіч переважаючим силам противника, зберігаючи сталість в бойових порядках. Територія, зайнята противником, локалізована і по ньому здійснюється постійне вогневе ураження!" – заявив Артур Горбенко та закликав вірити та підтримувати Сили оборони. 

Нагадаємо, українські захисники зможуть і надалі утримувати лінію фронту у східній частині країни, зокрема у Харківській області. Про це держсекретар США заявив в ефірі CBS.

За його словами, Штати та Європа роблять все можливе, щоб прискорити постачання зброї до України, хоча і визнав - затримка з боку США "обійшлася недешево".

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по житлових кварталах Вовчанська на Харківщині. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Головне