Усі голови Демократичної партії штатів підтримують Камалу Гарріс як нового кандидата в президенти

Усі голови Демократичної партії штатів підтримують Камалу Гарріс як нового кандидата в президенти

Очільники Демократичної партії в усіх 50 штатах США підтримали віцепрезидентку Камалу Гарріс як нового кандидата в президенти. Про це повідомляє видання Reuters.

Голови провели телефонну конференцію після того, як Байден оголосив, що знімає свою кандидатуру від партії.

"Після оголошення Байдена наші члени негайно зібралися, щоб об’єднатися за кандидата, який має послужний список перемог на важких виборах і який є доведеним лідером у питаннях, які важливі для американців: репродуктивна свобода, запобігання насильству з використанням зброї, захист клімату, справедливість, реформи та відновлення економіки", - сказав Кен Мартін, президент Асоціації державних демократичних комітетів.

Колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі та колишній президент Барак Обама не оголошували про свою підтримку, хоча обоє похвалили Байдена за його рішення.

Нагадаємо, протягом доби українські захисники знищили 1050 російських загарбників. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у місті Морозовськ Ростовської області росії виникла пожежа внаслідок нападу безпілотників. Місцева влада покладає відповідальність за цю атаку на українські збройні сили. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Головне