Урядовців, чию відставку не підтримали в Раді, чекає повторний розгляд із їхньою персональною присутністю

Урядовців, чию відставку не підтримали в Раді, чекає повторний розгляд із їхньою персональною присутністю

Урядовців, чию відставку не підтримали в Раді, чекає повторний розгляд із їхньою персональною присутністю. Про це повідомив голова Комітету з питань свободи слова Ярослав Юрчишин.

Йдеться зокрема про голову фонду Держмайна Коваля та очільницю Мінреінтеграції Ірину Верещук.

За його словами, Комітети вже запланували нові засідання: "Я сподіваюся, що їхня персональна присутність допоможе зняти моменти дискусії".

Раніше, до Верховної ради 3 вересня надійшли заяви про відставку від міністрів з питань стратегічних галузей промисловості, юстиції та захисту довкілля та природних ресурсів, голови Фонду державного майна, а також від віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішиної й міністерки реінтеграції Ірини Верещук.

Нагадаємо, у Харкові попрощалися з 18-річною художницею Веронікою Кожушко, яка загинула внаслідок російського удару 30 серпня. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, примусову евакуацію дітей проведуть ще у низці населених пунктів Донецької області. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Головне