Уряд готує введення військового збору для ФОПів і не тільки - Гетманцев

Уряд готує введення військового збору для ФОПів і не тільки - Гетманцев

Уряд України готує новий законопроект, який дозволить забезпечити додаткові надходження до держбюджету, зокрема, за рахунок запровадження військового збору для приватних підприємців. Про це повідомив голова фінансового комітету Верховної ради Данило Гетманцев.

За словами голови фінансового комітету Верховної ради, законопроєкт Кабміна дозволить забезпечити додаткові надходження до бюджету і збільшить доходи держбюджету на 44 млрд гривень.

Це хочуть зробити за рахунок збільшення військового збору, запровадження військового збору для ФОП, для юридичних платників єдиного податку, для певних видів операцій з нерухомим майном та ювелірними виробами.

"І це Кабмін нам запропонує як законопроект. Уже в березні очікуємо на цей законопроект", - додав Данило Гетманцев.

Нагадаємо, аудит Міністерства оборони України виявив у сховищі однієї з військових частин підпорядкування Команування медичних сил на Житомирщині майже 30 тисяч нових якісних медичних турнікетів SOF виробництва США. Про це повідомили у Міноборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство охорони здоровʼя створить робочі групи для перевірки військово-лікарських комісій у Києві через збільшення кількості скарг. Про це повідомив міністр Віктор Ляшко.

Міністр охорони здоров'я підписав наказ про створення робочої групи для проведення перевірки.

Головне