Уразили бункер, де перебував заступник Залужного: у ЗСУ спростували черговий фейк окупантів

Уразили бункер, де перебував заступник Залужного: у ЗСУ спростували черговий фейк окупантів

Збройні Сили України спростовують інформацію щодо пошкодження бункера під час обстрілу Києва, в якому перебував заступник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомляє СтартКом ЗСУ у Telegram.

"Російські пропагандисти активно поширюють "інформацію" про нібито ураження під час ракетного обстрілу Києва бункера, де перебував заступник Головнокомандувача Збройних Сил України.  Такі заяви є черговим фейком російської державної пропаганди, що не має нічого спільного з реальністю", - йдеться у дописі.

В ЗСУ закликали українців читати інформацію на офіційних джерелах.

Це не перший фейк, який запускають росіяни. Раніше російські спецслужби розпочали новий етап інформаційних атак на українців, які перебувають за кордоном. Громадянам України надходять повідомлення із закликами допомогти Москві виселити "американських сатаністів з ісконно руської землі".

Також у Генштабі спростували фейк про загибель 108 українських бійців під Авдіївкою.

У публікації політолог Віталій Бала повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що більше 100 військових із однієї з бригад були відпущені додому на тиждень, щоб відзначити різдвяні свята. За його словами, вони обрали учасників жеребкування.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих від удару рф по Україні зросла до 135 осіб.

Головне