Умєров закликав польських виробників зброї до створення спільних підприємств

Умєров закликав польських виробників зброї до створення спільних підприємств

Міністр оборони України Рустем Умєров закликав польських виробників зброї до прямих контрактів з українськими компаніями та висловив сприятливість для створення спільних підприємств.

Про це повідомляє Міністерство оборони у Facebook.

Під час зустрічі з міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським у Києві, Умєров передав слова вдячності за значний внесок Польщі у допомогу Україні.

Крім того, міністр поділився результатами своїх перших 100 днів на посаді та висловив сподівання на плідну співпрацю з новим міністром національної оборони Польщі, віцепрем’єр-міністром Владиславом Косіняком-Камишем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниження порогу до 25 років і військовий облік жінок: якою може бути мобілізація у 2024 році

Умєров висловив готовність до обговорення спільного порядку денного та співпраці як у телефонному режимі, так і під час особистих зустрічей.

"Готовий до обговорення нашого порядку денного у телефонному режимі та під час очних зустрічей", - сказав він.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна вже виробляє зброю спільно з країнами НАТО.

"Спільне виробництво зброї з країнами НАТО вже відбувається. Інша справа, що нам треба якомога більше збільшити виробництво. Ну це вже технічні процеси, які відпрацьовують відповідні інституції. Ще раз наголошую - ми відповідаємо на сьогоднішній день тим стандартам, які є в НАТО", - повідомив він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та інших злочинах.

Головне