"Укрзалізниця" запускає жіночі купе ще в чотирьох поїздах

"Укрзалізниця" розширює проєкт жіночих купе і додає їх ще до чотирьох поїздів. Проєкт розширять 15 листопада. 

Купе будуть у потягах:

  • № 17/18 Харків — Ужгород;
  • № 29/30 Київ — Ужгород;
  • № 3/4 Запоріжжя — Ужгород;
  • № 26/236 Одеса — Рахів.

Купити квитки в жіночі купе можна в застосунку «Укрзалізниці» з 27 жовтня. Місця відповідно маркуються в застосунку, а посадка до таких купе відкрита тільки жінкам і дітям до п'яти років включно. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної.

Голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко розповів, що в середньому такі купе заповнюються на 93%. За чотири місяці продали вже 25 тисяч квитків.

Як писали "Ми-Україна" раніше, акціонерна компанія "Укрзалізниця" введе в експлуатацію новий поїздний маршрут до Варшави, який буде прокладатися через станцію Рава-Руська.

Зараз пасажири з різних міст України, таких як Львів, Івано-Франківськ, Стрий, Коломия, Калуш, Брюховичі і Жовква, матимуть можливість доїхати до Варшави або Любліна, виконавши зручну пересадку на станції Рава-Руська.

Маршрут цих поїздів обслуговує сучасний дизельний потяг, вироблений в Україні, який пропонує бездротовий доступ до інтернету завдяки Starlink. Пасажири будуть пересідати на станції Рава-Руська з української широкої колії (1520 мм) на колію польського перевізника SKPL (1435 мм) і навпаки.

Головне