"Укрзалізниця" припиняє регулярні рейси поїздів з Покровська до Києва та Львова

З 5 вересня евакуаційні потяги з Донецької області вирушатимуть не з Покровська, а з Павлограда на Дніпропетровщину. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Відомо, що рішення було ухвалено через ускладнену безпекову ситуацію в районі Покровська.

Варто зауважити, що регулярні рейси до Львова та Києва та з цих міст працюватимуть до 11 вересня включно. Продажі квитків на ці рейси триватимуть ще два дні.

Після цього у розкладі залишаться лише евакуаційні рейси, які будуть доступні за попередньою реєстрацією.

"Квитки можна знайти в усіх офіційних каналах продажу Укрзалізниці. Тож якщо вам слід забрати когось із Покровського району та виїхати до більш безпечних областей – просимо не зволікати. Надалі, допоки безпекова ситуація не покращиться, будуть доступні лише евакуаційні рейси із відповідною реєстрацію", - повідомили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, що на Сумщині зафіксовано влучання в об'єкт залізничної інфраструктури. Атака призвела до пошкодження контактної мережі та будівель. Помічник машиніста отримав поранення і був госпіталізований, проте його життю нічого не загрожує.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська в ніч на 3 вересня завдали удару по інфраструктурі та рухомому складу "Укрзалізниці" в Сумській та Дніпропетровській областях.

Головне