Укрпошта відкрила передзамовлення на марку до Дня Незалежності

Укрпошта відкрила передзамовлення на марку до Дня Незалежності

До 33-річчя Незалежності України "Укрпошта" анонсувала нову марку — "Все буде UA!". Про це повідомляє "Укрпошта".

"Сьогодні, 19 серпня, Всесвітній день філателії, яку, звісно, вже важко уявити без українських марок. Тому ми вирішили, що саме сьогодні варто представити та відкрити передзамовлення на нову марку, присвячену Дню Незалежності - "Все буде UA!"", - написав він у телеграм.

Новий випуск поштових марок налічує 800 000 примірників. Вони мають унікальну форму контуру України та виготовлені з самоклейного паперу.

Дизайн марки створив Нікіта Тітов, відомий своєю попередньою роботою над серією "Передова". Це видання є продовженням успішної серії "Слава Україні!" 2019 року, яка отримала золоту нагороду на конкурсі Nexofil Award 2020.

У блоці 8 марок. Орієнтовна дата надходження - 23 серпня.

"Ми в Укрпошті дотримуємося традиції фіксувати історію та підсвічувати те, що відчуває нація, та те, чого ми всі прагнемо. Ми точно знаємо, що перемога за Україною... І так, цей випуск - про оптимізм, настрій і віру", - підкреслив голова Укрпошти.

Нагадаємо, Литва має намір продовжити термін тимчасового проживання для українських біженців ще на один рік - до березня 2026 року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в одному з регіонів росії - Башкортостані - стався вибух на нафтохімічному заводі. 

Головне