Український режисер і військовослужбовець ЗСУ Сенцов отримав контузію на фронті (відео)

Український режисер і військовослужбовець ЗСУ Сенцов отримав контузію на фронті (відео)

Колишній політв'язень Кремля, український режисер, а нині військовий Олег Сенцов 8 липня отримав контузію на фронті. Про це він повідомив у відеозверненні у Facebook.

Сенцов записав відео, лежачи одразу після отримання контузії. Він розповів, що щойно закінчився бій за важливий для контрнаступу рубіж. За його словами, троє бійців отримали поранення.

"Ми щойно вийшли з бою – ті, хто залишився. Виконали задачу, взяли дуже важкий рубіж. Троє бійців мають осколкові поранення. У мене, напевне, контузія. Неважка", — сказав Сенцов, але водночас очевидно, що йому важко говорити.

Також у дописі Олега Сенцова йдеться, що відео було записано в суботу, 8 липня, а в неділю 9 липня він почувається краще й перебуває в лікарні, як і інші поранені військові ЗСУ.

"Навіщо я все це розказую, щоб ви знали, що ми все одно переможемо всі в цій війні, але щоб ви всі знали ціну, яку ми за неї платимо", - зазначив український боєць.

Сенцов вступив до лав ЗСУ в перші дні після повномасштабного вторгнення ЗС рф в Україну. На другий день війни він опублікував селфі в камуфляжі та закликав усіх захищати свою країну. Український режисер брав участь у деокупації півночі Київської області. Після цього воював у Донецькій і Луганській областях.

Чоловік виконує бойові завдання в лавах 204-го київського батальйону територіальної оборони ЗСУ. У червні 2023 року Олегу Сенцову надали звання молодшого лейтенанта.

Як повідомляли “Ми-Україна”, росіяни почали мінувати критичну інфраструктуру окупованої частини Запорізької області.

Головне