Українська розвідка розповіла особливості заколоту очільника ПВК "Вагнера"

Українська розвідка розповіла особливості заколоту очільника ПВК

Заколот в російській федерації, організований ватажком російської приватної компанії "Вагнера" Євгеном Пригожиним, є наслідком вторгнення в Україну. Про це повідомив представник українського Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, пише "РБК-Україна".

"Насамперед треба розуміти, що мова йде про внутрішній російський конфлікт і протистояння, які є прямим наслідком злочинної військової агресії режиму Путіна проти України", - зазначив він.

Зазначається, що 23 червня Євген Пригожин звинуватив російських військових, якими командує Міноборони рф, в обстрілі "вагнерівців". Найманці захопили військові об'єкти та адміністративні будівлі Воронежа.

Як ми писали раніше, що відучора ситуація в росії сильно погіршилася. Засновник ПВК “Вагнера” Євген Пригожин заявив, що його бійці на фронті в Україні були обстріляні вс рф.

Нагадаємо, що у Московській області перекрили міст через річку Ока на Сімферопольському шосе в районі Серпухова, людей просять утриматися від поїздок. 

Як повідомляли “Ми-Україна”, чим довше росія проводжуватиме війну в Україні, тим більше проблем, хаосу і болю вона матиме у себе.

Головне