Українці на ТОТ провели масштабну акцію до Дня Незалежності (фото)

Українці на ТОТ провели масштабну акцію до Дня Незалежності (фото)

Активісти руху Жовта стрічка, які живуть на тимчасово окупованих територіях, провели масштабну акцію до Дня Незалежності України.

Про це йдеться у повідомленні руху у Telegram.

"Ми є в кожному куточку окупованої росіянами української території. У селах та містах, у будинках та квартирах. Ми чинимо спротив і працюємо на перемогу. Ми чекаємо ЗСУ та свободу", - йдеться у дописі.

В акції взяли  участь такі міста як: Севастополь, Сімферополь, Ялта, Мелітополь, Маріуполь, Горлівка, Донецьк, Луганськ, Нова Каховка, Генічеськ, Бердянськ, Сєверодонецьк, Старобільськ, Гола Пристань, Ящикове та інші.

"Прапор України підняли в Криму. Хай там як окупанти лютують, бісяться, кричать; хай як брижчуть слюною російські пропагандисти – та Крим все одно лишиться українським", - пишуть активісти.

Фото зроблено неподалік Сімферопольського водосховища.

Активісти пишуть, що їхній чат-бот буквально завалений подібними фотографіями.

Нагадаємо, на  имчасово окупованій території Луганської області росіяни розпочали продаж усіх державних шахт так званим "інвесторам". Оскільки всі дії окупаційної влади є незаконними, після продажу "інвестори" ймовірно просто демонтують обладнання, а шахти будуть закриті, як це вже сталося в сусідній Донецькій області.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський зустрівся з цьогорічними олімпійськими медалістами України.

Головне