Українсько-польські стосунки зараз мають зовсім іншу тональність - Жовква

Українсько-польські стосунки зараз мають зовсім іншу тональність - Жовква

Українсько-польські стосунки зараз мають зовсім іншу тональність. Про це повідомили в ефірі "Єдиного марафну" на каналі "Ми-Україна".

Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква зазначив, що Польща приєдналась до Вільнюської декларації G7 про гарантії безпеки лише 22 січня. Також тоді прем'єр-міністр Дональд Туск домовився про багато речей під час візиту в Україну.

"Польща виділила кредит на спільне виробництво зброї між Україною і Польщею. Ми маємо компоненти зброї польської, які вже воюють в Україні, а тепер мова йде про спільне виробництво. Вчора під час зустрічі з керівником канцелярії прем'єр-міністра обговорили, коли почнуться переговори про гарантії безпеки, і коли ми реалізуємо пропозицію Туска щодо створення координаційного механізму у сфері євроінтеграції".

Нагадаємо, випускників російського Головного розвідувального управління відправляють на Сумщину, щоб провести диверсії в якості іспиту.

Про це заявив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, ввечері 3 лютого світло знову зникло у деяких районах Кривого Рогу, а також 5 громадах району –  Широківській, Гречаноподівській, Карпівській, Новолатівській та Зеленодольській. Про це повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак.

 

Головне