Українські захисники приземлили ще один російський Су-34 та знищили 14 "шахедів"

Українські захисники приземлили ще один російський Су-34 та знищили 14

Сили оборони України продовжують приземляти російські винищувачі. Так, минулої ночі російські окупанти втратили ще один Су-34. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Черговий російський літак знищили на східному напрямку, коли він намагався завдати удар по позиціях Сил оборони.

"У п’ятницю, 1-го березня, близько 09.00, на східному напрямку знищено ворожий винищувач-бомбардувальних Су-34, який намагався завдати удару по наших позиціях керованими авіабомбами", - йдеться у повідомленні.

Крім того у Повітряних силах повідомили, що минулої ночі окупанти атакували Україну 17-ма ударними дронами, які запускали з Приморсько-Ахтарська в рф та Балаклеї у Криму. Також загарбники випустили три керовані авіаракети Х-59/Х-35 з ТОТ Херсонської і Донецької областей.

"В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 "шахедів" у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти e ніч на суботу, 2 березня, атакували Одесу ударними дронами. Внаслідок ворожої атаки у місті було зруйновано дев'ятиповерховий будинок, дві людини загинули.

Головне