Українські розвідники показали, як відпрацювали по ворожому ЗРК "Тор" дроном Warmate 3.0

Українські розвідники показали, як відпрацювали по ворожому ЗРК

Бійцям воєнної розвідки України вдалось знищити цінний російський зразок озброєння - тактичний зенітний ракетний комплекс "Тор". Його ціна, станом на 2005 рік, становила понад 24 млн доларів. 

Як інформує ГУР МО, "жирну ціль" було знищено дроном-камікадзе польської розробки Warmate 3.0.

Ворожий ЗРК на прикордонній з росією території виявили воїни першого дивізіону 15-ої окрема бригада артилерійської розвідки "Чорний ліс" (входить до складу Сухопутних військ ЗСУ). 

"На підльоті росіяни спробували збити дрон ракетою з "Тора", але промазали ― ударний БпЛА продовжив рух. В результаті успішного вогневого ураження ворожої цілі Москва втратила черговий дороговартісний зенітно-ракетний комплекс", - йдеться у повідомленні відомства. 

Нагадаємо, днями на Таврійському напрямку Сили оборони знищили російську радіолокаційну станцію "Зоопарк" та станцію радіоелектронної боротьби "Репелент-1"

Як писав "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати збираються передати Україні якомога більше військової допомоги до наступного року. Ще у 2023 році представники адміністрації та Конгресу почали обговорювати, яким чином їм спрямувати якомога більше допомоги Україні до січня 2025 року.

Головне