Сили оборони знищили ворожі "Зоопарк" та "Репелент-1" на Таврійському напрямку

Сили оборони знищили ворожі

На Таврійському напрямку Сили оборони знищили російську радіолокаційну станцію "Зоопарк" та станцію радіоелектронної боротьби "Репелент-1". Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський. 

Як повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Тарнавський, загальні втрати російських окупантів – 385 осіб. Також ЗСУ знищили 57 одиниць військової техніки: чотири танки, 12 ББМ, шість артсистем, 14 БпЛА, 13 автомобілів, вісім одиниць спецтехніки.

Армія окупантів активно застосовує бронетехніку для підтримки та десантування піхоти.

ЗСУ знищили три склади боєприпасів та два інших важливих об'єкти противника.В операційній зоні ОСУВ Таврія росіяни провели 38 бойових зіткнень та здійснили 924 артобстріли.

Нагадаємо, росіяни тримають на Авдіївському напрямку понад 40 тисяч військових. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" розповів речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

"На Авдіївському напрямку вони тримають десь понад 40 тисяч… Цифри точної назвати не можемо, але понад 40 тисяч. А загалом в операційній зоні ОСУВ "Таврія" проти нас діє понад 160 тисяч окупантів", - зазначив Штупун.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо постійно намагається штурмувати позиції Сил оборони на лівобережжі Херсонщини, щоб вибити наших бійців з плацдарму. Про це заявила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

 

Головне