Україна та Франція провели новий раунд переговорів щодо безпекової угоди

Україна та Франція провели новий раунд переговорів щодо безпекової угоди

Україна та Франція на переговорах щодо двосторонньої угоди безпеки перейшли до прямого опрацювання проекту та обмінялися позиціями щодо ключових положень документа. Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента України.

Під час чергових переговорів сторони перейшли до прямого опрацювання проєкту двосторонньої безпекової угоди та обмінялися позиціями по ключових елементах документа. Українську делегацію очолював заступник керівника Офісу глави держави Ігор Жовква.

Крім того, сторони узгодили графік подальших двосторонніх переговорів на найближчий час. Про ці переговори президенти Франції та України домовилися під час телефонної розмови 18 січня.

Під час переговорів сторони перейшли до безпосереднього опрацювання проєкту відповідної угоди та обмінялися позиціями щодо ключових елементів документа.

Нагадаємо, Україна планує створити Всеукраїнську економічну платформу, що спростить взаємодію з підприємцями. Про це повідомив президент Володимир Зеленський в вечірньому зверненні до українців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна та Данія розпочнуть переговори щодо двосторонніх зобов'язань у сфері безпеки.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з данським колегою Ларсом Льокке Расмуссеном, який прибув з робочим візитом до Миколаєва, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.