Україна повернула з окупованої Херсонщини 12 дітей

Україна повернула з окупованої Херсонщини 12 дітей

Україна повернула 12 дітей із тимчасово окупованої території Херсонської області, одна дитина позбавлена батьківського виховання. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За словами голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, вивезти з окупованих територій вдалося трьох хлопчиків та дев'ять дівчаток. Всі діти у віці від 2 до 17 років, а одна з них позбавлена батьківського піклування.

Прокудін зазначив, що над порятунком дітей працювала благодійна організація Save Ukraine. Всього з початку 2024 року на підконтрольну Україні територію вдалось повернути 120 дітей із окупованої Херсонської області.

"Над порятунком дітей працювала благодійна організація “Save Ukraine”. Саме завдяки її наполегливій роботі діти та їхні батьки на вільній землі та в безпеці. Їм надають допомогу спеціалісти", - додав Прокудін.

Лише з початку 2024 року на підконтрольну Україні територію вдалося повернути 120 дітей із Херсонської області.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прилетів до Швейцарії, аби взяти участь у Глобальному саміті миру. Про це повідомив очільник нашої держави.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія рф атакувала дронами Київ та область, українські сили ППО знищили усі ворожі БПЛА. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

Головне