Україна отримала 118 млн доларів від Японії на охорону здоров’я та відновлення

Україна отримала 118 млн доларів від Японії на охорону здоров’я та відновлення

Україна отримала 118 мільйонів доларів на безповоротній основі від уряду Японії у рамках проєктів Світового банку "Зміцнення системи охорони здоров'я та збереження життя". Про це повідомило міністерство фінансів України.

Гроші підуть на розширення спектра медичних послуг та доступу до них, подолання наслідків російської агресії й відбудування житлової інфраструктури України.

Фінансування складається з 70 мільйонів доларів в рамках проєкту Світового банку HEAL Ukraine спрямованих на підтримку держбюджету.

Також сюди увійдуть 48,2 мільйона доларів в рамках проєкту Світового банку HOPE.

Нагадаємо, до виникнення "дивних" неврологічних симптомів у американських дипломатів та посадовців за кордоном - так званого "гаванського синдрому" - ймовірно, причетні російські спецслужби. Такого висновку дійшли журналісти  The Insider, 60 minutes і Der Spiegel під час спільного розслідування. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, закон "Про медіа", який дав старт ґрунтовної реформи у медіагалузі, набув чинності торік 31 березня. Як його запровадження змінило  українським медіапростір розповіли у Нацраді з питань телебачення і радіомовлення

Головне