Угорщина спростила умови вʼїзду для росіян і білорусів після візиту Орбана до Москви

Угорщина спростила умови вʼїзду для росіян і білорусів після візиту Орбана до Москви

Угорський уряд запровадив нові правила для громадян росії та Білорусі, спрощуючи їхній в'їзд до країни. Тепер вони мають змогу отримати "національну карту", що дозволяє працевлаштування в Угорщині терміном на два роки з опцією подальшого продовження. Про це повідомило видання Deutche Welle.

Ця програма відкрита для всіх бажаючих з цих країн.

Угорська влада розширила доступ до програми "національної карти", включивши до неї громадян росії та Білорусі. Ця ініціатива надає можливість всім бажаючим з цих країн отримати дозвіл на працевлаштування в Угорщині терміном на два роки, з подальшою опцією пролонгації.

На європейському рівні не проводять спеціальної перевірки власників "національної карти", що викликає занепокоєння в угорських сусідів.

Додамо, що програму "національної карти" розширили 8 липня. На початок цього з місяця припала зустріч премʼєра Угорщини Орбана з російським диктатором Путіним у Москві.

Нагадаємо, на Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами опинилися 15 населених пунктів, зокрема Херсон. російські війська поцілили в об'єкти критичної та припортової інфраструктури, житлові квартали та газопроводи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, зовнішньополітичне відомство Латвії готує передачу сотні безпілотних літальних апаратів для України. Кошти на їх придбання були зібрані завдяки благодійній ініціативі міністра закордонних справ Байби Браже, яка взяла участь у півмарафоні цієї весни. 

Головне