Удари по ВДК "Мінськ" та штабу ЧФ рф у Криму: в ССО назвали кількість загиблих окупантів

Удари по ВДК

Прицільні влучання по російському десантному кораблю "Мінськ" та штабу ворожого Чорноморського флоту у Криму відправили на той світ як мінімум 97 росіян. Відповідні дані оприлюднили Сили спецоперацій ЗС України у понеділок, 25 вересня.

"Прильот" по штабу ЧФ рф у Севастополі

Внаслідок успішного здійснення спецоперації під назвою “Крабовая ловушка” загинуло 34 російських офіцери. Ще 105 загарбників отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Споруда, якій розташовувався штаб російського флоту в поки що окупованому Севастополі ремонту не підлягає.

Спецпризначенці також підтвердили загибель командувача ЧФ рф - адмірала Віктора Соколова.

Знищення ВДК "Мінськ"

На момент завдання ураження по російському великому десантному кораблю "Мінськ" у ніч на 13 вересня на його борту знаходився весь його особовий склад. У ССО це пояснили тим, що судно мало наступного дня вирушати на бойове чергування.

"Безповоротні втрати склали 62 окупанти", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 вересня вранці у тимчасово окупованому Севастополі над будівлею штабу Чорноморського флоту рф знову помітили дим. Окрім того, у місті було звук, схожий на вибух. Місцевий гауляйтер Михайло Развожаєв заявив, що звуки, які чули севастопольці були спричинені запланованим заздалегідь підривом аварійних конструкцій у будівлі штабу ЧФ рф.

Як писав "Ми-Україна" раніше, військова розвідка повідомила, що в результаті атаки по військовому аеродрому “Халіно” у Курській області 24 вересня армія рф зазнала чималих втрат серед особового складу авіаполку, який там базувався.

Головне