Удар по Запоріжжю: жертв могло бути більше, якби люди проігнорували тривогу

Удар по Запоріжжю: жертв могло бути більше, якби люди проігнорували тривогу

Очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко заявив, що жертв внаслідок удару росіян по Запоріжжю могло бути більше, якби люди проігнорували сигнал повітряної тривоги.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Жертв могло бути більше, якби люди проігнорували сигнал повітряної тривоги. Рятувальники ДСНС зараз перевіряють кожний куток у будівлі, яка постраждала від атаки росіян", - заявив очільник ОВА.

За його словами, усі дев'ятеро поранених доставлені до лікарні. Там вони отримають всю необхідну медичну допомогу.

Малашко також додав, що від удару загинула жінка, яка на той час вона перебувала за 300-400 метрів від місця вибуху.

Наразі вже відомо про 11 постряждалих. Одна людина перебує в тяжкому стані, повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

У мережі також ширяться відео за кілька секунд до удару та з моментом самого влучання.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував черговий удар російських військ по Запоріжжю в четвер, 10 серпня. Наразі відомо про одного загиблого та дев’ятьох постраждалих. За словами глави держави, місто щоденно потерпає від обстрілів з боку окупантів.

“Від удару російською ракетою по цивільній будівлі зайнялася пожежа. Всі служби на місцях. Працюють, рятують людей”, – йдеться в повідомленні Зеленського.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська ввечері, 10 серпня, вдарили по Запоріжжю. Як зазначається, у регіоні оголосили повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Після цього в обласному центрі пролунав вибух. Очільник ОВА повідомив, що росіяни знову вдарили по об’єкту цивільної інфраструктури у Запоріжжі. За словами секретаря міськради, на місці прильоту зайнялася пожежа. Відповідні служби вже працюють.

Головне