Удар по Слов'янську: кількість загиблих зросла до восьми

Удар по Слов'янську: кількість загиблих зросла до восьми

Внаслідок удару російських окупантів по житлових кварталах Слов'янська Донецької області кількість загиблих мирних жителів зросла до восьми осіб.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Донецької області Павло Кириленко в ефірі телемарафону. За його словами, загалом у місті зафіксували сім місць влучання. Окупанти атакували Слов'янськ ракетами С-300.

"Хлопчика буквально на очах у мене дістали, був ще живий, у кареті "швидкої" допомоги, на жаль, помер. Дівчинку 14 років вдалося врятувати. Станом на зараз 21 особа отримала поранення та вісім людей загинули", - розповів Кириленко.

Він також додав, що продовжують надходити повідомлення про те, що місцевих жителів дістають з-під завалів. Голова ОВА зазначив, що експерти встановлюють збитки, які завдали військові країни-агресора. При цьому вже розгортають штаб та місця, де люди зможуть ночувати та отримати все необхідне.

Кириленко нагадав про необхідність евакуації з Донецької області на тлі таких атак російських військових.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих внаслідок обстрілу Слов’янську у Донецькій області збільшилась до п’яти. Раніше було відомо про одного загиблого та шістьох постраждалих внаслідок руйнування багатоповерхівки. За його словами, станом на 18:00 кількість постраждалих також зросла – тепер їх щонайменше 15 осіб. Кириленко розповів, що близько 16 години росіяни завдали ракетного удару по Слов’янську. За попередніми даними, використали ракети С-300.

Крім того, російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Нікопольський район Дніпропетровської області. За останню добу, 13 квітня, вони атакували район тричі, що призвело до значних руйнувань.

Головне