Удар по Селидовому: рятувальники шукають під завалами ще одну людину (фото)

Удар по Селидовому: рятувальники шукають під завалами ще одну людину (фото)

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій продовжують пошуково-рятувальні роботи на місці удару російських окупантів по місті Селидове на Донеччині. Про це повідомили у пресцентрі ДСНС.

За останньою інформацією, внаслідок російського удару загинули двоє людей. Ще одна людина може перебувати під завалами, її продовжують шукати. 

"Селидове. Наразі відомо вже про двох загиблих. Тіло ще однієї особи дістали рятувальники з-під завалів частково зруйнованої лікарні. Аварійно-рятувальні роботи продовжуються, під завалами можливе перебування ще 1 особи", - йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС додали, що на місці ворожого удару вже розібрали 78 тонн зруйнованих будівельних конструкцій.

Нагадаємо, російське окупаційне військо завдало удар по лікарні у Селидовому в Донецькій області. Попередньо відомо, що окупанти били по місту з ракетного комплексу С-300. Внаслідок атаки загинула одна людина, ще вісім осіб отримали поранення. У них діагностовано контузії та осколкові поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", окупанти протягом 21 листопада вдарили по Херсонської області 115 разів. Всього окупанти випустили за добу по регіону 524 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина, ще сім отримали поранення.

Головне