Ракетна атака по лікарні у Селидовому: кількість поранених зросла до восьми

Ракетна атака по лікарні у Селидовому: кількість поранених зросла до восьми

Кількість постраждалих від ракетного удару по Селидовому в Донецькій області збільшилась до восьми осіб. Одна людина загинула.

Цю інформацію оприлюднила Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що 20 листопада о 23:35 російська армія вдарила по місту Селидове, ймовірно, використовуючи ракетний комплекс С-300.

Місцева лікарня, де перебували люди, стала об'єктом атаки, що призвело до контузій та осколкових поранень вісьми громадян. Одна людина загинула.

2871_2.jpg (136 KB)

Крім того, ворожі ракети вразили підприємство, що знаходиться на території Новогродівської територіальної громади. В результаті 63-річний працівник загинув.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

486_4.jpg (69 KB)

1140_5.jpg (92 KB)

Нагадаємо, російські війська завдали чотири ракетні атаки в Донецькій області, що призвело до постраждалих та смерті однієї особи.

Окупанти здійснили ще два ракетні удари по шахті, що спричинило загибель одного працівника підприємства та завдання збитків чотирьом будівлям, 19 транспортним засобам та лінії електропередачі. Зазначено, що 39 гірників тимчасово опинилися під землею внаслідок цього інциденту, але наразі всі вони вдало підняті на поверхню.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Ірпені відкрили новий міст замість підірваного на початку війни, старий стане меморіалом.

Головне