Удар по Львову: кількість постраждалих зросла до 19 осіб

Удар по Львову: кількість постраждалих зросла до 19 осіб

Кількість постраждалих у Львові в результаті нічного ракетного удару по місту у ніч проти 15 серпня збільшилась. За даними очільника Львівської ОВА Максима Козицького, станом на зараз таких людей вже 19.

"Серед них є шестеро осіб старшого віку, яким від 62 до 75 років. У більшості постраждалих діагностували забої, різані рани та гострі реакції на стрес", - зазначив він.

Постраждала 10-річна дитина має забій стопи. Усім, кому було завдано школи російськими ракетми, отримують медичну допомогу.

Як відомо,  вночі на Львівську область летіли сім ракет, лише одну з них збили сили ППО. Найбільше постраждав один зі спальних районів Львова, а також два села у передмісті. Загалом в результаті російської ракетної атаки пошкоджено близько 100 помешкань, вибито понад пів тисячі вікон, пошкоджено десяток автівок. Одна з російських ракет влучила на території дитячого садка – прицільно у павільйон. На подвір’ї садочка утворилася десятиметрова вирва, повністю зруйновано приміщення. З міського бюджету Львова вже виділили 20 млн гривень на ліквідацію наслідків нічного удару рф.

Як писав "Ми-Україна" раніше, також армія рф 15 серпня вночі завдала ракетного удару по Дніпру. Внаслідок цього є влучання по промисловому та спортивному об’єктах. Поранено троє людей.

Окупанти атакували ще й Смілу в Черкаській області. Внаслідок цього частина міста залишилася без води. Крім мереж тепло і водопостачання в Смілі також постраждали приміщення психіатричної лікарні – там повибивало шибки та пошкодило покрівлю.

Головне