Удар по Києву 23 січня: в КМВА навели оперативні дані по районах (фото)

Удар по Києву 23 січня: в КМВА навели оперативні дані по районах (фото)

Масований ракетний обстріл Києва сьогодні, 23 січня, призвів до руйнувань в кількох районах столиці. Поранень зазнали 18 осіб, одна людина нині перебуває у стані клінічної смерті, інформує КМВА. 

Наслідки ударів по Києву: в яких районах руйнування

  • Святошинський район. Падіння уламків зафіксовано на 10 локаціях. Внаслідок атаки постраждало нежитлове приміщення, сталась пожежа у багатоповерхівці та 10 гаражах. Вибухова хвиля понівечила низку автівок та винесла шибки в квартирах. Від уламків загорілось декілька припаркованих транспортних засобів. З двох будинків триває евакуація жителів.
  • Солом'янський район. Падіння решток збитих ворожих ракет зафіксовано на трьох локаціях. Вибухова хвиля спричинила руйнування житлового будинки. Окрім того, сталось пошкодження двоповерхової нежитлової споруди на площі 300 квадратів, без пожежі.
  • Дарницький район. Уламки впали на п'яти локаціях. Негативних наслідків не виявлено.
  • Шевченківський район. Вибухова хвиля винесла вікна в одному з будинків. 
  • Печерський район. Рештки знищених російських засобів повітряного нападу впади на п'яти ділянках району. Постраждала нежитлова будівля, ще у трьох будинках вибухом пошкодило вікна та двері.

"Інформація щодо однієї загиблої людини не підтвердилася. Ця людина знаходиться в лікарні, в стані клінічної смерті, проводяться реанімаційні заходи", - зауважили в КМВА.

Нагадаємо, ракетний удар по Харкову 23 січня забрав життя трьох осіб. Загибель четвертої особи не підтвердилася. У місцевій ОВА повідомили про 42 поранених, з яких четверо - діти. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у вівторок, 23 січня, окупаційна армія масовано вгатила по Україні ракетами різних типів, зокрема балістичними. ППО вдалось збити 21 засіб повітряного нападу.

Головне