У застосунку "Київ Цифровий" тепер можна оплатити комунальні послуги

У застосунку

У міському застосунку "Київ Цифровий" додали можливість отримувати рахунки за комунальні послуги. Оплачувати та зберігати квитанції оплат можна одразу в особистому профілі. Про це повідомив керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич у своєму Telegram-каналі.

"Ви просили - ми зробили. У Цифровому тепер можна оплачувати комунальні послуги. Все зручно і просто. Користуйтесь і зберігайте свій час!" - написав Олейнич.

Для проведення операції треба відкрити сервіс "Оплата комуналки" та додати адресу.

Далі можна отримувати сповіщення про нові рахунки, платити за воду, світло, газ та інші комунальні послуги. Також у додатку можна отримувати квитанції, контролювати витрати і переглядати історію оплат.

Фахівці прагнуть розвинути екосистему цифрових сервісів із єдиним вікном доступу, щоб містяни могли заощаджувати час і користуватись необхідними онлайн-сервісами в застосунку. Саме завдяки зворотному зв’язку від користувачів додано можливість оплачувати комунальні послуги одразу в застосунку, там же зберігати квитанції і подавати показники лічильників.

"А ще взяли приклад із комунальників міста й навели лад у Цифровому: полагодили роботу застосунку на iPhone 6s і старіших моделях, прибрали "сміття" з екранів та набрали обертів, щоб стати ближчими до швидкості світла", - йдеться у пості команди Київ Цифровий, яка розповіла про реліз оновлення.

Із 10 липня кияни зможуть відмовитися від паперових рахунків для оплати житлово-комунальних послуг, повідомили в комунальному концерті "Центр комунального сервісу".

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, компанія Meta запустила Instagram Threads, що має стати конкурентом Twitter. За перші сім годин роботи Threads залучила 10 мільйонів користувачів.

Головне