У Запоріжжі вибухнув невідомий ворожий військовий об'єкт: п'ятеро постраждалих

У Запоріжжі вибухнув невідомий ворожий військовий об'єкт: п'ятеро постраждалих

У Запоріжжі у середу, 12 липня, близько 12:30 вибухнув невідомий ворожий військовий об'єкт. Внаслідок інциденту п'ять людей постраждали.

Про це розповів перший заступник міського голови Запоріжжя Олександр Власюк, пише видання "5 редакція".

"Під час вибуху постраждали люди. Зараз ведуться слідчі дії, уламки поки що невідомого військового об'єкту, проводиться повністю огляд місцевості", - розповів заступник мера.

За його словами, також надходили повідомлення про пошкодження вікон.

Видання пізніше повідомило, що вибух стався під час повітряної тривоги, це були уламки російського БпЛА.

Згодом видання "Суспільне" розповіло, що через вибух у Запоріжжі травмовані п'ятеро дітей віком від 1 до 17 років. Їхній стан не важкий. Про це повідомив директор обласної дитячої лікарні Борзенко.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вдарило ракетами С-300 по Запоріжжю. Удар відбувся у п’ятницю, 7 липня, вдень.

“Снаряди С-300 влучили в об’єкт інфраструктури в багатотисячному місті посеред дня. Сталося загоряння однієї з будівель”, – написав очільник місцевої ОВА Юрій Малашко.

За попередніми даними, обійшлося без постраждалих та загиблих. На місці влучання працюють фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій. За попередню добу ворог здійснив 67 обстрілів 11 мирних міст, селищ та сіл Запорізької області. ОВА отримала два десятки повідомлень про руйнування житлової інфраструктури.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки Україна не дала російським спецслужбам влаштувати теракт на Запоріжжі. Було затримано двох агентів рф з оперативними псевдонімами “Ворон” і “Доцент”, які готували теракти проти Командування та спецпризначенців Сил оборони на південному фронті. У СБУ наголосили, що мають записи розмов фігурантів справи, де вони обговорюють підготовку вибухів у місцях дислокації військовослужбовців ЗСУ, СБУ та Нацполіції.

Головне