У Запоріжжі пролунали вибухи

У Запоріжжі пролунали вибухи

Місто Запоріжжя 19 жовтня стало ціллю чергової повітряної атаки російських окупаційних сил. Очевидці повідомили про серію вибухів у місті. Це підтвердив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За інформацією Повітряних сил Збройних Сил України, російська тактична авіація здійснила пуск керованих авіаційних бомб (КАБ) у напрямку Запоріжжя. Попередження про загрозу надійшло від військових о 17:59, а вже о 18:04 Іван Федоров підтвердив факт вибухів у місті.

Повітряні сили ЗСУ наголосили, що загроза застосування авіаційних засобів ураження зберігається не лише для Запорізької, а й для Сумської області. Це свідчить про продовження російською армією тактики повітряного терору проти цивільного населення України.

Українська протиповітряна оборона продовжує працювати в посиленому режимі, захищаючи мирне населення від російських атак. 

Нагадаємо, російські війська знову обстріляли Купʼянськ на Харківщині, внаслідок чого загинула літня жінка, також пошкоджено житлові будинки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, мешканець Черкас виявив поблизу школи уламки ворожого безпілотника. Поліцейська служби освітньої безпеки оперативно зреагувала та викликала вибухотехніків.

Головне