У Запоріжжі через ворожий обстріл сталася пожежа

У Запоріжжі через ворожий обстріл сталася пожежа

У Запоріжжі через ворожі дрони на території обʼєкта інфраструктури сталися пожежі. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

"Внаслідок ворожої атаки по Запоріжжю 17 листопада, яку завдала російська армія, застосовуючи БПЛА типу "Shahed", сталося загоряння двох будівель, одна з яких розташована на території обʼєкта інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що співробітники ДСНС оперативно прибули на місце події та ліквідували займання на загальній площі 250 кв.м.

Крім того, протягом днявнаслідок ворожих обстрілів в селі Новоданилівка Пологівського району сталася пожежа в приватному домоволодінні. 

"Ввечері 17 листопада, у період часу з 20:10 до 21:42, ворог випустив по обласному центру 8 безпілотників - 4 вдалося знищити. В результаті атаки спалахнула пожежа на об'єктах інфраструктури. Інформація про постраждалих не надходила", - зазначив очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо у пʼятницю, 17 листопада, атакувало Нікопольщину Дніпропетровської області, в результаті обстрілу зруйновано жилові будівлі та лінії електропередач. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія  увечері в четвер,16 листопада, стала потужно накривати вогнем Херсон. Точної інформації щодо руйнувань наразі немає, однак відомо про поранених та одну загиблу.

Головне