У Єревані під час антиурядового мітингу постраждали 34 людини (відео)

У Єревані під час антиурядового мітингу постраждали 34 людини (відео)

У Єревані (Вірменія) під час антиурядового мітингу біля будівлі уряду країни постраждали 34 людини через сутички.

Про це повідомило Радіо Азатутюн (Свобода) із посиланням на Міністерство охорони здоров'я Вірменії. Як зазначається, серед постраждалих під час мітингу 19 вересня є як протестувальники, так і правоохоронці.

"Унаслідок зіткнень біля будівлі уряду в Єревані, за попередніми даними, постраждали 34 особи, з них 16 – співробітники поліції, 18 – цивільні особи", - йдеться в повідомленні.

Водночас там додали, що 17 постраждалих отримали необхідну медичну допомогу та були виписані. Ще 16 постраждалих продовжують лікування після отримання легких тілесних ушкоджень, одну людину прооперували.

Нагадаємо, в Єревані 19 вересня набирають обертів протести на фоні початку Азербайджаном військової операції в Нагірному Карабасі. Мітингувальники почали штурм будівлі уряду. Декілька сотень людей вийшли на площу перед будівлею уряду Вірменії. Під будівлею уряду Вірменії почалися сутички з правоохоронцями, люди скандують “Нікол (Пашинян, – ред.) зрадник” та “Арцах”, що означає “Карабах”.

Відомо, що протестувальники перекривають вулиці. Однак розблоковують дорогу для проїзду швидкої. Члени партії “Вірменська революційна федерація” проводять акції протесту в різних частинах Єревана.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, азербайджанська влада закликала представників самопроголошеної Нагірно-Карабаської республіки скласти зброю і почати переговори для “обговорення питань реінтеграції”. У заяві азербайджанської влади наголошується, що “незаконні вірменські збройні формування мають підняти білий прапор, здати всю зброю, а незаконний режим має саморозпуститися”.

Головне