У віці 75-ти років пішов з життя колишній головний тренер збірної України з футболу

У віці 75-ти років пішов з життя колишній головний тренер збірної України з футболу

У віці 75 років помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко. Про це повідомляє Асоціація футболу Сумщини, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

"Сьогодні пішла з життя Легенда. Помер Михайло Фоменко… Із Михайлом Івановичем пішла ціла епоха українського та світового футболу. Асоціація футболу Сумської області приносить свої щирі співчуття родині та близьким Михайла Фоменка", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що у Фоменка минулого року лікарі виявили онкологію.

Варто зазначити, що Михайло Іванович виступав за киян із 1972 по 1978 рік. У складі "біло-синіх" тричі ставав чемпіоном СРСР, вигравав Кубок Кубків та Суперкубок УЄФА.

Після завершення ігрової кар'єри Фоменко тренував "Динамо", збірну України, а також багато українських клубів. Під його керівництвом команда змогла вийти на Чемпіонат Європи-2016, але на турнірі збірна програла усі три матчі та не забила жодного голу. 

Нагадаємо, що у віці 56 років помер український історик, письменник, видавець, публіцист, громадський діяч і блогер Дмитро Капранов. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Великій Британії у віці 94 років пішов із життя вчений та лауреат Нобелівської премії Пітер Хіггс

Головне