У Вірменії потонув тимчасовий повірений у справах України

У Вірменії потонув тимчасовий повірений у справах України

У Вірменії за трагічних обставин загинув тимчасовий повірений у справах України Олександр Сенченко. Він очолював українську дипломатичну місію в цій країні. Про це повідомляє про це News.am.

Це сталося в озері Севан ввечорі 13 серпня. Рятувальники отримали повідомлення, що за 25 метрів від берега зник чоловік, який плавав.

Через кілька хвилин його витягнули на берег, проте медики "швидкої", що прибули на місце, констатували смерть.

За фактом інциденту вірменські слідчі відкрили кримінальне провадження.

Сенченко розпочав свою роботу в МЗС у 2003 році. Протягом дипломатичної кар’єри він працював на різних посадах в апараті Міністерства у Першому територіальному управлінні, Департаменті євроатлантичного співробітництва та нових викликів, Департаменті секретаріату міністра та Шостому територіальному управлінні, а також направлявся в довготермінові відрядження до закордонних дипломатичних установ України в росії, Азербайджані та Вірменії.

Нагадаємо, російські окупанти вночі вчергове обстріляли Херсон, цілили по житлових кварталах. Ударів по обласному центру ворог завдав близько другої ночі. Минулої доби російська армія 83 рази відкривала вогонь по Херсонщині. По мирних містах, селищах та селах прилетіло майже 400 снарядів. Постраждало понад 20 осіб.

Як писав “Ми-Україна” раніше, до Києва прибув міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер. Це його перший візит до України з початку повномасштабного російського вторгнення в країну. У Києві у німецького міністра заплановані політичні переговори.

Головне